Hurtig levering
Fri fragt ved køb over 500 kr.
Fysisk butik i Vejle
Vi tager også MobilePay

Konceptet

Du finder et bredt udvalg af forskellige typer sko hos Helle M, der hver især har forskellige udtryk og pasforme. Dog har alle vores sko noget tilfælles:

Skoene bliver prøvet på, inden vi køber dem, for at sikre en god komfort.

Skoene er produceret i Europa.
Skindskoene er lavet af gode skindkvaliteter.

Vi køber skoene på messer i Europa og Danmark og vi arbejder med store velkendte leverandører, men også en hel del små lokale leverandører fra rundt omkring i Europa. Vi vil gerne kunne tilbyde sko fra mærker du kender, men vi vil også gerne tilbyde unikke sko, som man ikke ser alle steder. Er du nysgerrig for at vide mere om de specifikke brands, så gå til "Brands" øverst på siden. Vi håber at du finder vores sortiment spændende.

Unikke sko | Unikke kunder
Kvalitet | Komfort
Nærvær | Hygge


Vi bestræber os på at yde en ærlig og kompetent service i hjemmelige omgivelser. Det er vigtigt, at kunderne føler sig hjemme i de rammer vi har sat og det er blandt andet også derfor, at vores "baglokale" befinder sig i butikken, dvs. at hvis du besøger vores butik, vil du bemærke at vores køkken er i butikken. Vi håber blandt andet, at det er med til at skabe hjemlig hygge og nærhed til kunderne. Vi håber ligeledes at www.hellem.dk giver dig en følelse af ærlighed og nærhed.

Vi opdaterer løbende www.hellem.dk og vores Instagram og Facebook med nye sko og hygge. Vi håber du har lyst til at følge med.

Rigtig god sko-fornøjelse fra os i HELLE|M