Hurtig levering
Fri fragt ved køb over 500 kr.
Fysisk butik i Vejle
Vi tager også MobilePay

Gode råd til dine sko

Det er vigtigt at huske at behandle sine sko, så de holder sig pæne og holder længere. Her lidt tips til hvordan du kan behandle dit fodtøj. Vi anbefaler altid at rengøre skoene inden behandling. Det her er vejledende og du bør derfor altid læse bagpå dit skopleje og behandle efter den vejledning der følger med produktet.

Imprægnering:

Er til for at holde vand ude af fodtøjet. Imprægnering skal gives 3 gange på hver sko inden de tages i brug og ellers løbende for at bevare mætningen af imprægnering i materialet. Man kan imprægnere stort set alle typer skind og tekstil. Læs bagpå din imprægnering for at se hvilke materialer den kan bruges på. Husk at imprægnere dine sko udendørs og lad skoene tørre udendørs i læ efterfølgende.

Læderfedt:

Er til brug på sko af glatskind. Det er vigtigt at huske at give sine skindsko læderfedt, sådan at skindet ikke bliver tørt og sprækker. Læderfedt kan også benyttes hvis fodtøjet trænger til en opfrisker - for at tilbage bringe skindets naturlige farve. Læderfedt fås i et væld af kvaliteter og nogle med farve og nogen helt uden farve. Vi anbefaler en læderfedt af naturlige ingredienser.

Læderbalsam:

Kan med fordel bruges på blankt eller finere skind, såsom lak. Kan også bruges i stedet for læderfedt, men læderbalsam er ikke lige så fedtindholdet som læderfedt.

Silikoneolie og andet pleje til gummistøvler:

Vi anbefaler altid at pleje sine gummistøvler. Hvis man køber rigtige gummistøvler (lavet i gummi) så er det vigtigt med pleje, for at undgå at gummiet tørrer ud og sprækker. Sørg for at rengøre gummistøvlen inden behandling. Hele gummistøvlen må godt behandles (også sålen). Plej dine gummistøvler efter behov og især gerne når gummiet ser gråt ud.

Andre anbefalinger:


Helle M anbefaler at bruge skohorn og støvleknægt når skoene skal på/af. Undgå at tage dit fortøj af med den modsatte fod. Ved at følge disse råd, holder dine sko sig pæne og du forlænger levetiden på dit fodtøj.

Det kan være en fordel, at benytte såler i nogle tilfælde. Hvis man lider af eksempelvis nedsunken forfod eller nedsunken svang, kan man med fordel bruge et indlæg. Hvis man går med hæl og ønsker ekstra komfort, eller har man tendens til at rykke frem i skoen, kan man med fordel bruge en forfodssål til hjælp.

Hvis din sko sidder lidt stramt i starten, så anbefaler vi at gå dem til med nylonstrømper. Man kan med fordel også benytte sig af sin lokale skomager, hvis man ønsker at blokke sine sko yderligere.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere vejledning.

Kærligst os i HELLE|M