Hurtig levering
Fri fragt ved køb over 500 kr.
Fysisk butik i Vejle
Vi tager også MobilePay

Historien

Velkommen til HELLE|M's skounivers.

Jeg hedder Helle Madsen og jeg vil først og fremmest gerne takke dig for at besøge www.hellem.dk.

Jeg har arbejdet i skobranchen i over 40 år og haft egen butik i 17 år. Det er ikke bare en butik, det er en passion. Hos Helle M elsker vi sko. Vi ønsker at sælge sko med god komfort og ikke mindst af god kvalitet i hyggelige og hjemmelige omgivelser. Det har derfor været vigtigt for mig at gøre butikken personlig og det er derfor at jeg blandt andet har valgt at køkkenet/baglokalet er en del af butikken.

Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten og komforten, da jeg mener, at alle har ret til gode sko. Det er ikke kun vigtigt at fødderne er pænt pakket ind, det er simpelthen også nødvendigt at få det rigtige fodtøj til lige netop dine fødder. Alle fødder er forskellige og derfor præsenterer HELLE|M et bredt udvalg af forskellige skobrands, der hver især har sine fordele.

Hos HELLE|M sættes der en ære i at vejlede og servicere kunderne på ærligt vis, så hver enkelte kunde forlader butikken og www.hellem.dk med de sko der passer bedst deres fødder, garderobe og behov. Jeg håber at vores hyggelige butik og vores skounivers skinner igennem på www.hellem.dk og på vores Instagram og Facebook, så du kan få en fornemmelse af hvem vi er, når du shopper.

Rigtig god sko-fornøjelse

Kærligst Helle Madsen, HELLE|M